iPc: Eerste gratis applicatie in ‘Top Opgebracht’
Redactie

Het iPhoneblog iPhoneclub heeft gisteravond een eigen applicatie uitgebracht. De applicatie is ter uitbreiding van de mobiele website die het blog al had. De applicatie is zeer uitgebreid en heeft als eerste Nederlandse applicatie ReadSpeaker technologie. Met deze technologie wordt het desbetreffende artikel voorgelezen. Iets wat erg handig is voor mensen die veel in de auto zitten en toch het artikel willen ‘lezen’.

In-App Purchases

Als je naar de titel van dit bericht kijkt, zal je iets vreemds opmerken. Je zou denken dat een gratis applicatie niet in deze top 50 kan komen. Toch kan dat wel: iPc beschikt namelijk over In-App Purchases zodat de applicatie, naast dat het een goede applicatie is, ook nog geld opbrengt.

In de applicatie kan je extra dingen kopen. Eén maand abonnement kost €0,79 euro. Drie maanden kosten €2,39 euro en een jaar kost €8,99. Door deze aankoop te verrichten krijg je onder andere push notificaties, leuke extra’s en tips die alleen via de app worden aangekondigd. Door deze aankopen is iPc als eerste applicatie in Nederland in de ‘Top Opgebracht’ gekomen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.