iPatro: Kaarten kopen voor concerten in het Patronaat

Redactie
20 februari 2010, 13:29
1 min leestijd
iPatro: Kaarten kopen voor concerten in het Patronaat

Het Patronaat is al tijden lang hét poppodium van Haarlem. Op het podium staan regelmatig grote namen zoals bijvoorbeeld Moke, The Opposites, Nikki en de Dijk. Twee dagen geleden heeft het Patronaat een applicatie uitgebracht in de App Store. Met deze applicatie kan je het programma voor de komende maanden bekijken en kaarten kopen voor concerten.

De applicatie is zeer overzichtelijk opgebouwd. Als je de applicatie start zie je meteen het programma voor de komende week in beeld verschijnen. Door naar beneden te scrollen zie je ook wat er de komende maanden op het podium zal verschijnen.

Kaarten kopen

Als je meer informatie over een optreden wilt zien kan je op de naam tikken. Je ziet dan alle informatie over het concert zoals bijvoorbeeld de datum, beschrijving, prijs en herkomst. Als je besluit om naar het concert te gaan kan je direct tickets kopen binnen de applicatie. Op deze manier kan je vanuit de kroeg alvast een kaartje kopen waardoor je de rij bij de ingang ontwijkt.

Lees verder na de advertentie.

Het is voor alle muziekliefhebbers leuk om dit soort applicaties in de App Store te zien verschijnen, want je bent hierdoor altijd op de hoogte van de bands die komen optreden op de poppodia. Het is nu dus te hopen dat bijvoorbeeld Tivoli, de Melkweg, Paradiso en Livenation ook met een applicatie komen.

Spotlights: Kaarten, Kopen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's