iPad-applicaties installeren op de iPhone

Jailbreakers hebben weer een nieuwe hobby gevonden. Op internet verschijnen steeds meer instructies en handleidingen om iPad-applicaties te laten draaien op een iPhone. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk Pages, Numbers, Keynote en Netflix op de iPhone en iPod Touch werkend te krijgen. Aan de reacties op de handleidingen te zien, is hier veel vraag naar.

Alleen voor ongeduldige gebruikers?

De meeste iPad-applicaties hebben ook een iPhone-versie. Als dit niet zo is, zijn de ontwikkelaars hier waarschijnlijk mee bezig. Er zijn namelijk heel veel iPhone-gebruikers die de applicatie kunnen downloaden, en dus vinden ontwikkelaars dit altijd erg interessant. iWorks van Apple komt ongetwijfeld ook naar de iPhone, maar dit laat waarschijnlijk nog even op zich wachten. Het omzetten van iPad-applicaties hoeft dus niet als je even geduld hebt.

Handleiding

Hieronder staat een video-tutorial om de iPad-applicatie van Netflix op je iPhone te zetten. Hiervoor heb je een jailbroken iPhone nodig. Andere iPad-applicaties zijn ook op de iPhone te installeren, maar hiervoor is wellicht iets meer werk nodig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.