Update voor iOS-app Skype verbetert betrouwbaarheid
Gijs Ettes

De iOS-versie van Skype is vandaag van een kleine update voorzien die de betrouwbaarheid van chatmeldingen verbeterd. Bij nieuwe berichten krijg je nu sneller een notificatie om je op de hoogte te stellen.

iOS-versie van Skype geüpdatet

iOS-versie van SkypeVersie 5.10 brengt echter ook een aantal andere verbeteringen met zich mee. Zo is het mogelijk om vanuit de dialer contacten op te slaan, net zoals dit kan met de standaard telefoon-app in iOS. Ook kun je gemakkelijker contacten opslaan uit het overzicht met recente nummers.

Ontwikkelaars hebben nu de mogelijkheid om interacties met Skype (denk aan bellen en berichten verzenden) toe te voegen aan hun eigen apps. Als voorbeeld wordt een restaurant-app gegeven. Is deze geoptimaliseerd voor Skype, dan wordt de app automatisch gestart als je op het telefoonnummer van een restaurant klikt. Vervolgens kun je het nummer draaien en bijvoorbeeld een tafeltje reserveren.

Via onderstaande link kun je de laatste versie van Skype – die overigens ook bugfixes met zich meebrengt – downloaden. De app vereist 67,5MB aan vrije opslagruimte en minimaal iOS 7.

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

7 (18 reviews)
Gratis via App Store

Skype voor iPhone
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone

Het laatste nieuws over Skype

Ondervind je problemen met de Skype-app, dan kun je op je profielafbeelding klikken en het uitvouwmenu openen. Via de optie ‘Stuur feedback’ kun je vervolgens problemen melden aan de ontwikkelaars.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.