Deze 5 nieuwe iOS-games uit november mag je niet missen

1 december 2017, 19:21
4 min leestijd
Deze 5 nieuwe iOS-games uit november mag je niet missen

Hoewel er nu uiteraard veel aandacht naar Animal Crossing gaat, zijn er afgelopen maand nog veel meer games in de App Store verschenen. Wij zetten de beste iOS-games van november 2017 voor je op een rij.

Lees verder na de advertentie.

Beste iOS-games november 2017

Deze maand kun je het rustig aan doen in Animal Crossing, of je legt wat kaarten neer met een verfrissende vorm van Solitaire. Je kunt ook in het diepe duiken met een enorm uitgebreide mmorpg op je iPhone. Of wil je juist een mooi verhaal dat je aan het denken zet? Het kan allemaal.

1. Animal Crossing: Pocket Camp

Animal Crossing: Pocket Camp is de derde game van Nintendo voor iOS. De game heeft geen duidelijk doel, geen verhaal en geen score om te halen. Alles draait om klusjes doen voor de dieren in je kamp. Toch kunnen we niet stoppen met spelen. Dit komt door het rustgevende karakter en de vriendelijke stijl, maar ook omdat de game regelmatig verrassend uit de hoek komt. Als je de game nu start, is het nog mogelijk om mee te doen met het vrolijke kerstevent.

https://www.youtube.com/watch?v=yL1M6FS747c

Download Animal Crossing: Pocket Camp in de App Store (gratis)

Animal Crossing: Pocket Camp

Nintendo Co., Ltd.

Gratis via App Store

2. Flipflop Solitaire

De regels van Solitaire (of Patience) kennen we allemaal, maar de maker van onder andere SpellTower en Really Bad Chess geeft er net een andere draai aan. Zo passen er minder stapels op het scherm, maar door een paar twists in de bekende regels is dat geen probleem. Je kiest zelf met hoeveel verschillende stijlen kaarten je start.

Met meer kleuren is het uiteraard moeilijker. De game is gratis te downloaden, maar als je betaalt heb je geen advertenties en kun je ongelimiteerd met vijf verschillende kleuren spelen. We zijn benieuwd welk bekend genre Zach Gage hierna op z’n kop zet.

Download Flipflop Solitaire in de App Store (gratis)

Flipflop Solitaire

Zach Gage

Gratis via App Store

3. Lineage 2: Revolution

We blijven ons verbazen hoeveel er mogelijk is op het kleine scherm van een iPhone. Lineage 2: Revolution tovert een volledige en tevens prachtige mmorpg op het scherm. De game bevat alles wat je van een mmo verwacht, met een wereld vol andere spelers en talloze vijanden om te verslaan. Je maakt een personage en doet quests om ervaring op te doen en sterker te worden.

De game valt niet alleen op door de waanzinnige graphics, maar ook omdat je de game zichzelf kan laten spelen. Druk je op een quest, dan gaat je personage automatisch lopen en vechten. Hierdoor is de game ook goed onderweg te spelen, omdat je niet altijd je aandacht erbij hoeft te houden.

Download Lineage 2: Revolution in de App Store (gratis)

Lineage 2: Revolution

Netmarble Corporation

Gratis via App Store

4. Far From Noise

In Far From Noise wordt een bijzonder verhaal verteld over iemand die in een auto heen en weer wiegt aan de rand van een flinke klif. Er is geen mogelijkheid om te ontsnappen, dus er zit niets anders op dan na te denken.

Zodra een hert komt kijken wat er aan de hand is, ontstaat een bijzonder gesprek op een bijzondere plek. De game vraagt niet veel van de speler, afgezien van het maken van wat kleine keuzes. Toch is het een bijzondere ervaring die je aan het denken zet.

Download Far From Noise in de App Store (3,49 euro)

Far from Noise

George Batchelor

€ 2,99 via App Store

5. A Boy and His Blob

Voor de Nintendo Entertainment System kwam in 1989 A Boy and His Blob uit. Vorig jaar verscheen een opgepoetste versie met betere graphics. Deze editie is nu te spelen op iOS. Het idee is dat je een jochie speelt dat een blob helpt om een slechterik te verslaan.

De blob kan in verschillende vormen veranderen, waardoor de jongen verder komt in de vele platformlevels. Als liefhebber van platformgames mag je deze echt niet missen.

Download A Boy and His Blob in de App Store (5,49 euro)

A Boy and His Blob

Majesco Entertainment

€ 1,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Meer games

Check ook de vijf games die we vorige maand hebben uitgekozen als je nog meer wil spelen. Aan het eind van elke maand kiezen we weer vijf nieuwe games uit in de App Store. Wil je deze in je inbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu