De 5 beste iOS-games van maart: Necrodancer: Amplified, Cure Hunters

Erwin Vogelaar
29 maart 2019, 19:21
3 min leestijd
De 5 beste iOS-games van maart: Necrodancer: Amplified, Cure Hunters

We duiken in het enorme aanbod van nieuwe games in de App Store en plukken de pareltjes eruit. Dit zijn de beste iOS games van maart 2019.

Lees verder na de advertentie.

Beste iOS-games maart 2019

Je mag weer op de beat kerkers binnen hupsen, met de uitbreiding op het uitstekende Crypt of the Necrodancer. Daarnaast hebben we vier andere nieuwe games uit de App Store geplukt. Wat ga jij spelen?

1. Crypt of the Necrodancer: Amplified

Ken je Crypt of the Necrodancer nog? In de game loop je op de beat door kerkers en versla je alle monsters die je daar vindt. Een ritmische roguelike dus. Deze game heeft nu een uitbreiding gekregen, die op iOS als losse app te koop is. Qua verhaal speelt Amplified zich voor het origineel af, met nieuwe muziek en wapens en ook vooral meer van hetzelfde.

NecroDancer: AMPLIFIED

BRACE YOURSELF GAMES INC.

€ 4,99 via App Store

2. Cure Hunters

Een buitenaards virus is op aarde terecht gekomen en richt chaos aan. Het is aan jou om een wapen te grijpen, er op uit te trekken en hopelijk een oplossing te vinden. Dat klinkt serieuzer dan het daadwerkelijk is, want Cure Hunters is gewoon een leuke retro actieplatformgame die zowel lekker springt als schiet. De game heeft helaas wel een hele hoop reclames.

ios games maart 2019

Cure Hunters

Lucky Kat Studios

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

3. Tick Tock: A Tale for Two

De meeste games speel je alleen, of tegen onbekenden online. Tick Tock: A Tale for Two is verfrissend, omdat je samen moet werken om een mysterie op te lossen. Dat kan door naast elkaar te zitten, of online met elkaar te communiceren. De game installeer je op twee apparaten, bijvoorbeeld twee iPhones. Vervolgens heb je de hints die de ene speler ziet nodig om de puzzels op het andere scherm op te lossen, en andersom.

Tick Tock: A Tale for Two

Other Tales Interactive ApS

€ 2,99 via App Store

4. Sprout: Idle Garden

Idle-games proberen op verschillende manieren je aandacht te trekken, maar in principe komt het allemaal op hetzelfde neer: tik op het scherm om punten te verdienen en koop objecten om punten te verdienen als je niet tikt. Sprout: Idle Garden valt echter op door het rustgevende karakter. Je bouwt gewoonweg een tuintje. Hierdoor verandert de game deels in een stadbouwgame, maar dan met plantjes en bloemen. Lekker ontspannend.

Sprout: Idle Garden

Shallot Games, LLC.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

5. Rest in Pieces

We kennen genoeg endless runners in de App Store, maar een endless… slinger? Dat is nieuw. In het enge Rest in Pieces moet je een porseleinen pop aan een touwtje heen en weer slingeren, terwijl je in duistere levels allerlei obstakels ontwijkt. Zo’n poppetje breekt natuurlijk heel snel, dus wees voorzichtig.

Rest in Pieces

Itatake.com

Gratis via App Store

Meer games

Is dit nog niet genoeg? We duiken elke maand in de App Store om weer vijf nieuwe games uit te zoeken. Check ook onze lijst met de beste iOS-games van februari. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief om volgende maand vijf nieuwe games in je mailbox te ontvangen. Of download onze app via de knop hieronder.

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen