Deze 15 geweldige iPhone-games zijn tijdelijk goedkoper dan ooit

Lars Paijmans
17 oktober 2016, 18:33
1 min leestijd
Deze 15 geweldige iPhone-games zijn tijdelijk goedkoper dan ooit

Apple heeft regelmatig kortingsacties in de App Store, maar deze wilden we je niet onthouden. De beste iOS-games van de afgelopen jaren zijn nu namelijk voor meer dan 50% korting verkrijgbaar. We zetten onze favorieten hier op een rij.

Lees verder na de advertentie.

Apple geeft iOS-games korting op uitstekende titels

Een flinke lijst met iOS-games is de komende tijd met flink wat korting verkrijgbaar. Hier vallen apps onder die Apple uitgelicht heeft, maar daarnaast zijn er ook een aantal andere populaire spellen voor je iPhone en iPad tijdelijk in prijs verlaagd.

iOS-games korting

De kortingen van de games verschillen, maar in sommige gevallen zijn ze hoger dan 50 procent. Als je nog nooit klassiekers als Alto’s Adventures, Lumino City, Prune of Threes! gespeeld hebt, is dit het beste moment om dat te doen. Hieronder hebben we de games op een rij gezet die tijdelijk in prijs zijn verlaagd.

iOS-games korting, deze 15 mag je niet missen

Het is niet duidelijk hoe lang deze actie zal duren, dus doe er je voordeel mee nu het nog kan. Zo is Alto’s Adventure een aanrader voor eigenaren van een iPhone 7. De app werd namelijk onlangs nog bijgewerkt om de Taptic Engine van het nieuwe toestel te ondersteunen. Hierdoor gaat je iPhone trillen als je van je snowboard valt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu