Deze 15 geweldige iPhone-games zijn tijdelijk goedkoper dan ooit
Lars Paymans

Apple heeft regelmatig kortingsacties in de App Store, maar deze wilden we je niet onthouden. De beste iOS-games van de afgelopen jaren zijn nu namelijk voor meer dan 50% korting verkrijgbaar. We zetten onze favorieten hier op een rij.

Apple geeft iOS-games korting op uitstekende titels

Een flinke lijst met iOS-games is de komende tijd met flink wat korting verkrijgbaar. Hier vallen apps onder die Apple uitgelicht heeft, maar daarnaast zijn er ook een aantal andere populaire spellen voor je iPhone en iPad tijdelijk in prijs verlaagd.

iOS-games korting

De kortingen van de games verschillen, maar in sommige gevallen zijn ze hoger dan 50 procent. Als je nog nooit klassiekers als Alto’s Adventures, Lumino City, Prune of Threes! gespeeld hebt, is dit het beste moment om dat te doen. Hieronder hebben we de games op een rij gezet die tijdelijk in prijs zijn verlaagd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iOS-games korting, deze 15 mag je niet missen

Het is niet duidelijk hoe lang deze actie zal duren, dus doe er je voordeel mee nu het nog kan. Zo is Alto’s Adventure een aanrader voor eigenaren van een iPhone 7. De app werd namelijk onlangs nog bijgewerkt om de Taptic Engine van het nieuwe toestel te ondersteunen. Hierdoor gaat je iPhone trillen als je van je snowboard valt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.