De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Pokémon en Dragon Ball in de 5 beste iOS-games van juni 2018

Erwin Vogelaar
29 juni 2018, 14:59
3 min leestijd
Pokémon en Dragon Ball in de 5 beste iOS-games van juni 2018

We duiken in het enorme aanbod van nieuwe games in de App Store en plukken de pareltjes eruit. Dit zijn de 5 beste iOS-games van juni 2018.

Lees verder na de advertentie.

Dit zijn de 5 beste iOS-games van juni 2018

Spring rond, verzamel Pokémon, verdien geld en kamehamehaaa!! Het kan allemaal met de nieuwe games in de App Store deze maand. Wij hebben de vijf beste voor je uitgezocht. Wat ga jij spelen?

1. Suzy Cube

Wil je graag een soort Super Mario-game op je iPhone spelen? Dan ben je bij Suzy Cube aan het juiste adres. De makers hebben namelijk duidelijk afgekeken bij Nintendo als het gaat om besturing, leveldesign en camerawerk. Dat is maar goed ook, want veel 3d-platformgames in de App Store besturen eerlijk gezegd vrij beroerd. Suzy Cube laat zich als een droom bedienen. Je springt zo door de 25 levels heen, terwijl je verschillende power-ups oppakt voor extra krachten.

Suzy Cube

Noodlecake

€ 4,99 via App Store

2. Paperbark

In deze mooie game ben jij een wombat. Dit beestje heeft honger, dus trekt er op uit in de Australische natuur. Daar komt hij kleine obstakels tegen en zijn er verschillende insecten en planten te verzamelen. Je helpt het beestje zien door met je vinger de omgeving zichtbaar te maken. Paperbark is een bijzondere game die je een kijkje geeft in de Australische natuur, inclusief de gevaren die daar bestaan. Verwacht alleen geen uitdaging, want dan ben je bij deze game aan het verkeerde adres.

Paperbark

Paper House Pty Ltd

€ 4,99 via App Store

3. Pokémon Quest

Het is weer tijd om Pokémon te verzamelen, maar deze keer anders dan je gewend bent. In Pokémon Quest bewegen je Pokémon-vriendjes namelijk vanzelf op een eiland. Daar komen ze andere beestjes tegen die ze vanzelf aanvallen. Het is aan jou om tijdig speciale aanvallen in te zetten om te overleven in de steeds moeilijker wordende levels. Door verzamelde items te koken, lok je nieuwe Pokémon naar je kamp toe. Die nieuwe vriendjes kun je vervolgens weer op pad nemen op het eiland.

Pokémon Quest

The Pokemon Company

Gratis via App Store

4. Dragon Ball Legends

Als fan van Dragon Ball moet je de nieuwe game Dragon Ball Legends echt even proberen. In deze game vecht je tegen allerlei personages uit het Dragon Ball-universum. In tegenstelling tot de vorige games met de Dragon Ball-naam kun je in Legends de personages daadwerkelijk bewegen, om bijvoorbeeld aanvallen te ontwijken. Het belangrijkste is echter het kiezen van kaarten met speciale aanvallen. De game heeft zelfs een origineel verhaal.

DRAGON BALL LEGENDS

Bandai Namco Entertainment Inc.

Gratis via App Store

5. Lucky13

Nederland heeft nu een eigen versie van het populaire HQ. In Lucky13 krijg je dertien vragen voorgeschoteld. Heb je alle vragen goed? Dan deel je de prijzenpot met alle andere winnaars. De app is nog niet perfect, maar aangezien de quiz nog maar net is begonnen, zullen de makers ongetwijfeld nog wat updates uitrollen. Sowieso is de app een leuke manier om je kennis te testen en eventueel een zakcentje te verdienen.

Gameroom

Talpa Network B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Meer games

Trekken deze games je toch niet aan, of zoek je gewoonweg nog meer om te spelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want we kiezen elke maand vijf nieuwe games uit. Check de vorige edities ook eens:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu