Invisible Inc. is de beste tactische stealthgame voor je iPad

Erwin Vogelaar
12 oktober 2016, 20:25
2 min leestijd
Invisible Inc. is de beste tactische stealthgame voor je iPad
Invisible, Inc.

Invisible, Inc.

€ 5,99

Reviewscore

9

De talentvolle gamemakers van Klei Entertainment hebben hun tactische game Invisible Inc. nu beschikbaar gemaakt voor de iPad. Ben je fan van Xcom? Dan moet je deze spelen.

Lees verder na de advertentie.

Invisible Inc.

Het is een mooie maand voor games in de App Store. Eind deze maand zullen we uiteraard weer de tien beste nieuwe titels voor je selecteren. Voordat het zover is kunnen we je deze game niet onthouden. Invisible Inc. is een game van Klei Entertainment, die je wellicht kunt kennen van onder andere het uitstekende Don’t Starve. Insivible Inc. is echter een hele andere game, die het beste te vergelijken valt met de games in de Xcom-serie.

invisible inc

Zoals de titel al verklapt gaat het in Invisible Inc. namelijk niet om schieten, maar stealth. In de game moet je zo onzichtbaar mogelijk ergens binnensluipen, je ding doen en weer weg zien te komen. Hierbij moet je niet alleen letten op de vijanden die er rondlopen, maar ook op de camera’s en andere manieren waarop je gesnapt kunt worden.

Vooral tof is dat Invisible Inc. echt een flinke game is, die eerder op pc en spelcomputers is verschenen. Hierdoor krijg je voor een redelijk kleine prijs dus een uitgebreide spelervaring die veel dieper gaat dan de gemiddelde iOS-game. Aangezien de levels willekeurig gegenereerd worden heb je altijd wat te spelen en daarnaast heeft elke agent die je kunt vrijspelen weer net een andere speelstijl. De game is helaas nog niet beschikbaar voor iPhone, maar Don’t Starve was tevens eerst enkel voor iPad beschikbaar en kwam later alsnog voor iPhone uit. Dat zal met Invisible Inc. dus mogelijk ook het geval zijn.

Invisible Inc. downloaden

Je kunt Invisible Inc. kopen en downloaden in de App Store via onderstaande link. De app kost 4,99 euro en vraagt daarnaast om 546MB vrije ruimte. Je hebt minimaal iOS 8.0 nodig om de game te kunnen spelen..

Invisible, Inc.

Klei

€ 5,99 via App Store

Invisible, Inc.
Invisible, Inc.
Invisible, Inc.
Invisible, Inc.
Invisible, Inc.
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu