‘Interpolis Schadehulp’ helpt je bij schade

Redactie
10 december 2009, 21:12
1 min leestijd
‘Interpolis Schadehulp’ helpt je bij schade

Interpolis heeft gisteren hun eerste applicatie in de App Store losgelaten. De applicatie heet ‘Interpolis Schadehulp’. Deze applicatie komt goed van pas om schade af te handelen of om schade te voorkomen. De software is helemaal handig als je een klant van Interpolis bent, want dan kan je zelfs direct vanuit de applicatie schade en diefstal melden bij de verzekeringsmaatschappij. Bij deze melding kan je foto’s, locatie-gegevens en tekst meesturen.

Schade afhandelen

Zoals ik hier boven schreef is het mogelijk om als Interpolis-klant direct schade en diefstal te melden vanuit de applicatie. Als je geen klant bij Interpolis bent, kan je ook schaden afhandelen via de applicatie. Je kan bijvoorbeeld het nummer van je verzekeringsmaatschappij opslaan in de applicatie. Interpolis heeft in deze nummerlijst zelf ook een aantal nummers ingevoerd, waaronder natuurlijk 112 en het nummer van de politie.

Schade voorkomen

De applicatie is gelukkig niet alleen voor het afhandelen van schade gemaakt, want je kan namelijk ook schade voorkomen. In de applicatie is een knop te vinden met de tekst ‘preventietips’. Na het aantikken van deze knop zie je een aantal algemene tips om schade te voorkomen. Naast deze tips is er ook een zaklamp aanwezig waardoor je je veilig kan voortbewegen door donkere ruimtes.

Lees verder na de advertentie.

Interpolis Schadehulp is gratis te downloaden uit de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's