Interessante mensen vinden met Tinder app

Roel van Hout
1 oktober 2013, 13:42
1 min leestijd
Interessante mensen vinden met Tinder app

Omdat je nooit genoeg sociale netwerken en apps kunt hebben, is onlangs de Tinder app verschenen. Wat kun je daarmee? Leuke mensen vinden!

De Tinder app werkt heel simpel. Door je bij Tinder te registreren met je Facebook-account, zal de app op basis van je locatie andere Tinder-gebruikers in de buurt aanbieden. Hun profielfoto’s komen bijna schermvullend in beeld, waarna jij met één simpele veegbeweging die persoon kunt goedkeuren (naar rechts vegen) of afwijzen (naar links vegen). Je kunt zelf instellen of Tinder naar vrouwen, mannen of allebei moet zoeken.

Als de persoon aan de andere kant jou ook toevoegt, kun je met elkaar chatten. Het werk van de Tinder app zit er in dit stadium op, want je kunt, als je het idee hebt dat het ‘klikt’ – voor zover dat mogelijk is via internet – een afspraak met elkaar maken.

tinder-appOok kun je met Tinder vrienden aan elkaar voorstellen. De app maakt daarvoor gebruik van je Facebook-vrienden. Zij hoeven dus niet per sé gebruik te maken van Tinder, om door jou aan elkaar voorgesteld te worden: via Facebook zullen ze een bericht van jou, met jouw voorstel, ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Tinder app is versimpelde datingsite

Tinder is eigenlijk niets meer dan een datingsite. Het voordeel is wel dat de Tinder app, in tegenstelling tot veel datingsites, gratis is. Hoewel de simpele opzet van Tinder te prijzen is, is de app daarmee wel gelijk een wel heel oppervlakkige datingdienst: meer dan foto’s en gedeelde Facebook-interesses zijn niet te zien. Daar zou je je bedenkingen bij kunnen hebben.

Een ander nadeel is dat je natuurlijk wel in een gebied moet zitten met veel gebruikers, anders zul je snel uitgetinderd zijn. Tinder is gratis te downloaden in de App Store!

Tinder

Tinder Inc.

Gratis via App Store

Tinder
Tinder
Tinder
Tinder
Tinder

Categorieën: Lifestyle, Sociaal netwerken
Spotlight: Tinder

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's