Instapuzzle: geinige puzzels met Instagram-foto’s

Redactie
24 mei 2013, 13:44
1 min leestijd
Instapuzzle: geinige puzzels met Instagram-foto’s

Instapuzzle is een leuke puzzelgame waarbij je zo snel mogelijk en in zo min mogelijk beurten een Instagram-puzzel op moet lossen.

Zo’n puzzel is steeds een in stukjes gehakte foto van Instagram. Je kan kiezen uit je eigen foto’s, kiekjes van vrienden, foto’s met bepaalde tags en foto’s die je geliked hebt. Aan het begin van ieder potje kies je voor een moeilijkheidsgraad: daarmee bepaal je in hoeveel blokjes je foto wordt gehakt.

Bij de makkelijkste optie zijn dat 16 stukjes, bij middelmatige moeilijkheid 25 stukjes en bij de moeilijkste stand heb je zelfs 36 stukjes om mee te spelen. Eenmaal gekozen krijg je een puzzel voor je. Die los je op door met de stukjes te gaan schuiven. Het is niet alleen zaak de puzzel zo snel mogelijk op te lossen, je scoort ook hoger door zo min mogelijk keer te schuiven.

Naast de moeilijkheidsgraad is ook het soort foto behoorlijk bepalend voor hoe snel je een puzzel oplost. Je eigen foto’s komen natuurlijk het bekendst voor, en die van vrienden hoeven in principe ook niet moeilijk te zijn. Toch wordt het hoe donkerder hoe pittiger, en ook foto’s van de natuur zijn verdraaid moeilijk goed in elkaar te zetten, zelfs op de makkelijkste stand. Tussendoor kun je hints gebruiken, waarbij je kort te hele foto te zien krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's