Instaport: Al je Instagram-foto’s in één bestand

Redactie
2 juli 2011, 15:04
1 min leestijd
Instaport: Al je Instagram-foto’s in één bestand

Elke dag worden er tienduizenden foto’s gemaakt met de applicatie Instagram. Deze fotodienst lijkt de komende tijd nog meer te groeien, want de introductie van een eigen website zal het aantal gebruikers alleen nog maar meer verhogen. Ook de vrijgegeven API zorgt voor veel nieuwe gebruikers, want er verschijnen steeds meer diensten die gebruikmaken van je Instagram-foto’s.

Instaport

Het is op dit moment niet mogelijk om gemakkelijk al je foto’s te downloaden via Instagram. Je kan hooguit alle links via je tweets terugzoeken om de foto’s te downloaden via je browser. De nieuwe dienst Instaport maakt dit gemakkelijker. Nadat je bent ingelogd bij instagram, kan je al je Instagram-foto’s met een enkele klik op de knop downloaden. Instaport zal als je foto’s opzoeken, downloaden en bundelen in een zip-bestand, waardoor je al je foto’s in één keer kunt downloaden.

Facebook en Flickr

In de toekomst gaat het ook mogelijk worden om al deze foto’s tegelijk op Facebook en Flickr te plaatsen via Instaport. Hierdoor kan je al je vrienden zonder smartphone ook je creaties tonen. De releasedatum van deze nieuwe opties is nog onbekend.

Instaport is gratis te gebruiken via Instaport.me.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's