De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

3 vernieuwingen in de fijne lees-app Instapaper

Rutger Otto
27 maart 2015, 10:49
2 min leestijd
3 vernieuwingen in de fijne lees-app Instapaper
Instapaper

Instapaper

Gratis

De lees-app Instapaper heeft in versie 6.2 enkele fijne functies toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om artikelen snel te lezen. Lees in dit artikel meer over de Instapaper-update.

Lees verder na de advertentie.

Instagram heeft een update in de App Store uitgebracht waarmee de focus nog meer op snelheid en efficiënt lezen komt te liggen. Wij zitten de vernieuwingen op een rijtje.

1. Instapaper snellezen

Vanaf nu is het mogelijk om artikelen die je in Instapaper hebt bewaard te snellezen. Daarmee ben je volgens de dienst drie keer sneller door je leeslijst heen. De functie zorgt ervoor dat uit het door jouw gekozen artikel steeds een woord in beeld flitst. Daarbij kun je zelf de snelheid bepalen. De snellees-functie zorgt volgens Instapaper voor een betere focus en snellere leeservaring. Premium-gebruikers kunnen onbeperkt van de functie gebruikmaken, voor gratis gebruikers is het mogelijk tien artikelen per maand te snellezen.

2. Sneller opslaan

Het is in de iOS-app van Instapaper nu ook mogelijk om sneller artikelen op te slaan. Kom je een artikel tegen dat je later in Instapaper wil lezen, dan kun je via de instellingen aangeven dat de app je een stille pushnotificatie mag sturen als je een artikel opslaat. Daarmee wordt de nieuwe content direct van de server gedownload, waardoor er betere en snellere synchronisatie mogelijk wordt tussen je iOS-apparaten en je servers.

instapaper

3. Tekst delen op Twitter

Een heel fijne optie voor mensen die graag een stukje tekst delen op Twitter, is de nieuwe manier waarmee je dat met Instapaper doet. Je selecteert de tekst die je wil, tikt op ‘delen’ en je kiest voor Tweet Shot. De geselecteerde tekst wordt dan vanzelf als een screenshot bij je tweet gevoegd.

Lees ook: De 3 beste apps om (offline) artikelen te lezen op je iPhone

Download Instapaper

Instapaper is gratis beschikbaar in de App Store. Om hem te installeren is iOS 8 of nieuwer nodig en 27,2MB aan vrije opslagruimte.

Instapaper

Instant Paper, Inc.

Gratis via App Store

Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu