Instapaper 5.0: eindelijk in het Nederlands en iOS 7-uiterlijk

Wouter Nijsen
19 september 2013, 13:24
1 min leestijd
Instapaper 5.0: eindelijk in het Nederlands en iOS 7-uiterlijk

Tussen alle verplichte updates naar een iOS 7-uiterlijk komt Instapaper ook met andere fijne nieuwe functies. Instapaper 5.0 ondersteunt namelijk de Nederlandse taal.

Hierbij lijkt nog wel een foutje te staan in de App Store: hoewel de app dan wel in het Nederlands te gebruiken mag zijn, is de beschrijving in de App Store opeens Duitstalig geworden. Dat scharen we voorlopig maar in de categorie ‘kleinigheidje’, want in de app zelf merk je niks van dit euvel. Instapaper 5.0 voegt ook ondersteuning toe voor een flink aantal andere talen, waaronder Chinees, Russisch en Spaans.

Naast de ‘neues Look and Feel’ van de iPhone-app laat Instapaper je nu ook artikelen op lengte, datum , populariteit en zelfs op willekeurige volgorde sorteren. Er is eveneens een optie toegevoegd om te sorteren op leestijd. Dit wordt bepaald door de app zelf.

Er is tot slot ook een tabblad ingevoerd dat uitsluitend voor video’s van Vimeo en YouTube dient. Erg handig als je de app vaak gebruikt als bookmarks voor je nog te kijken video’s. Instapaper is wel een vrij prijzige app, maar daar krijg je wel een enorm goede ervaring voor terug. Voor 3,59 euro kun je namelijk pas gebruikmaken van de populaire ‘later lezen’-app.

Lees verder na de advertentie.

Instapaper

Instant Paper, Inc.

Gratis via App Store
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper
Instapaper

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's