Instant Webcam: handige webcam-app voor je iPhone
Wouter Nijsen

Met Instant Webcam is het mogelijk om snel je iPhone aan te sluiten op de meeste moderne browsers. Hierdoor is een fysieke webcam bij je pc of Mac niet meer nodig.

Instant Webcam is vooral interessant vanwege het feit dat de app gratis is en enorm makkelijk in gebruik. Je hoeft de app alleen maar te activeren en naar het webadres gaan dat in de app verschijnt. Op die webpagina kun je vervolgens ook nog eens je feed opnemen, helaas nog niet met geluid erbij.

instant webcamHet enige andere nadeel van de app is dat je wel op hetzelfde wifi-netwerk als je iPhone moet zitten dus. Je kunt Instant Webcam nog niet gebruiken als vervanger bij het chatten met vrienden bijvoorbeeld. De app is wel enorm handig als babycam of om snel iets anders in de gaten te houden.

In de app zijn er ook nog enkele instellingen die je kunt aanpassen naar wens. Zo zijn de resolutie van het beeld en de kwaliteit van dat beeld in te stellen, kun je kiezen voor de frontcamera of gewone camera en is je flits aan of uit te zetten.

Instant Webcam

PhobosLab

0,0 (0 reviews)
€2,29 via App Store
Instant Webcam
Instant Webcam

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.