Instanews voor wereldnieuws op je iPhone
Redactie

De Instanews applicatie levert op je iPhone nieuws van over de hele wereld. Alle nieuwtjes worden automatisch via de app getoond in een overzichtelijk scherm met vierkante blokken.

Belangrijk nieuws

De app Instanews toont in de vierkante blokken op het hoofdscherm een foto van het meest belangrijke nieuws in verschillende categorieën. Zo is er naast een categorie Breaking News ook een categorie Politiek, Wetenschap, Tech en Gezondheid. Je hoeft alleen maar op een categorie te tikken om naar de nieuwsonderwerpen van uiteenlopende bronnen te gaan. Het originele artikel kun je doornemen via een een webview. De app is niet universeel en uitsluitend beschikbaar voor de iPhone. Het grootste voordeel van Instanews is dat je op een eenvoudige manier tot veel verschillende bronnen toegang krijgt. Je hoeft dus niet van elke nieuwsbron een aparte apllicatie op je iPhone te installeren.

Pushberichten

Instanews biedt de mogelijkheid om pushberichten te ontvangen. Je krijgt dan meteen een melding als er een nieuwsbericht over het onderwerp van je voorkeur is geschreven. De app voorziet in Engelstalig nieuws en is vooral handig als je op een eenvoudige manier op de hoogte wilt blijven van gebeurtenissen in de wereld. Zo kun je ook snel op de hoogte komen van de laatste actuele ontwikkelingen over de verkiezingen in de Verenigde Staten.

De app Instanews is voor een bedrag van 1,79 euro te downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.