Instagram update verhelpt vervelende vastlopers
Wouter Nijsen

Nadat Instagram eerder deze week van een nieuwe versie werd voorzien, regende het klachten dat de foto-app voor de iPhone regelmatig kampte met vastlopers en crashes. Daar hebben de makers aan gewerkt, blijkt uit (alweer) een nieuwe Instagram update.

Officieel heeft de ontwikkelaar achter het sociale fotonetwerk de vastlopers en crashes niet erkend. Toch laat Instagram met een beschrijving van de update in de App Store zien dat het weldegelijk op de hoogte was van de grove fout die de 5.0.4-versie met zich meebracht. De applicatie verwijderen en opnieuw installeren bleek geen zin te hebben, zo laten gebruikers in boze reacties weten. Inmiddels blijken de fouten te zijn verholpen. Instagram is een online sociaal netwerk om foto’s en video’s te delen en met mede-gebruikers te chatten.

Instagram update downloaden

Instagram updateInstagram, in 2012 overgenomen door Facebook, staat bekend om de vele filters die zijn te gebruiken om kiekjes op te leuken. Het sociale netwerk functioneert op zichzelf, maar is ook te koppelen met Facebook en Twitter. Momenteel telt Instagram meer dan 150 miljoen gebruikers. De laatste versie van Instagram vereist iOS 6 of nieuwer en tenminste 13MB aan vrije opslagruimte. Download de Instagram update via de link hieronder.

Instagram

Instagram, Inc.

9 (1025 reviews)
Gratis via App Store

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Lees meer over Instagram

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.