Instagram update: bewerk je oude video’s
Roel van Hout

Instagram heeft zojuist een update van de populaire foto- en sindskort video-app aangekondigd. Dankzij de Instagram update kun je vanaf nu oude video’s toevoegen en bewerken!

Filmen in Instagram kunnen we pas sinds een maand, en het is zeer waarschijnlijk dat je voor die tijd ook al uren film met je iPhone hebt geschoten. Goed nieuws: je kunt vanaf nu eerder opgenomen filmpjes toevoegen in Instagram, daar 15 seconden uit kiezen en deze op de inmiddels vertrouwde wijze van een filter voorzien.

Instagram updateInstagram staat bekend om zijn vierkante opnames. De iPhone filmt echter standaard in breedbeeld, maar ook daar is aan gedacht: je kunt zelf kiezen welk deel van de breedbeeldopname in jouw vierkante Instagram-filmpje te zien moet zijn.

Instagram update voegt stabilisatie voor foto’s toe

En dat is nog niet alles: als je hecht aan foto’s waarin de horizon recht is, zul je blij zijn om te horen dat Instagram speciaal voor de iOS-versie een functionaliteit heeft ingebouwd die daarin voorziet. Als je foto een tikkeltje scheef is, zal Instagram deze voor je recht kunnen zetten. Vind je het echter leuk om zo schots en scheef mogelijk te fotograferen, wees dan niet bezorgd: de functie is optioneel.

Al met al twee waardevolle toevoegingen aan de toch al erg fijne Instagram app. Op het moment van schrijven is de update nog niet live, maar hij zal in de loop van de avond/nacht in de App Store verschijnen, zodat je er morgen mee aan de slag kunt!

[app 389801252]
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.