De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Versier Instagram Stories nu met kerststickers en sla ze op in je camerarol

Lars Paijmans
21 december 2016, 13:17
1 min leestijd
Versier Instagram Stories nu met kerststickers en sla ze op in je camerarol
Instagram

Instagram

Gratis

Op het hoofdkantoor van Instagram is duidelijk nog geen sprake van kerstvakantie. Ook vandaag staat er weer een nieuwe update op je te wachten, die vooral de Instagram Stories modus verder uitbreidt. Eindelijk kun je Instagram Stories opslaan in je camerarol.

Lees verder na de advertentie.

Instagram Stories opslaan nu mogelijk dankzij update

De meest interessante toevoeging is die van uitgebreide tekst-opties. Zo kun je zoveel letters en regels tekst toevoegen aan je foto als je zelf wilt. Deze kun je gemakkelijk rechts, links of in het midden van de foto uitlijnen.

Daarnaast kun je nu een Instagram video opnemen zonder heel de tijd de opnameknop ingedrukt te houden. Dit doe je door de Hands-Free-modus aan te zetten, zodat je na het eenmalig indrukken van de opnameknop kunt blijven filmen.

Instagram Stories opslaan

Als je eenmaal een mooie Instagram Story gemaakt hebt, kon je er tot vandaag slechts 24 uur van genieten. De videos verwijderen zichzelf namelijk weer, maar vanaf vandaag kun je hier een stokje voor steken. Door op de Save-knop te tikken sla je de Story op in je Camerarol, zodat je hem zo vaak en zo lang kunt bekijken als je zelf wilt.

Versier je Instagram Stories met kerst-stickers

Speciaal voor de feestdagen zijn er Instagram stickers toegevoegd. Zelfs als het niet gaat sneeuwen in Nederland, kun je gemaakte foto’s alsnog opsieren met een sneeuwpop, slingers en een kerstboom. Deze speciale Instagram Stories kerststickers zijn de komende weken beschikbaar.

Je kunt de stickers toevoegen door op het Stickers-icoon te tikken bovenin beeld. Vervolgens kun je het formaat wijzigen en ronddraaien. Sommige stickers zijn interactief, zodat ze bijvoorbeeld de huidige tijd laten zien. Houd Instagram in de gaten, want voor Nieuwjaar worden er ook nog wat digitale plakplaatjes toegevoegd.

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu