Instagram voegt rijke notificaties en meer toe
Erwin Vogelaar
Instagram

Instagram

Gratis

Onze score

8,5

In een nieuwe update zijn aan Instagram rijke notificaties toegevoegd. Ook worden likes op een nieuwe manier getoond, zodat je weet wie je foto’s leuk vinden.

Instagram rijke notificaties

Instagram heeft een update gekregen, waardoor onder andere rijke notificaties zijn toegevoegd. Dit betekent dat als je een notificatie krijgt, zodra bijvoorbeeld iemand die je volgt een foto heeft gepubliceerd, dat je de foto direct kunt kijken op het notificatiescherm. Dit doe je door de notificatie naar links te swipen. Daarna krijg je de optie om de melding te verwijderen of om de foto te bekijken. Als je kiest voor bekijken, dan kun je binnen de notificatie direct een like geven. Kies je voor reactie plaatsen, dan word je wel naar de app gestuurd om daar verder te typen.

Instagram rijke notificaties

Een andere vernieuwing in de update is de manier waarop likes getoond worden. Als je nu een stapel likes hebt gekregen op een foto, dan zie je alleen maar het aantal likes dat je hebt gekregen en niet wie dat zijn. Met de update krijg je bij meer dan vier likes eerst enkele namen te zien van bekenden die je foto leuk vinden. Daarna wordt nog gewoon het aantal likes getoond.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sinds de vorige update voor Instagram is het mogelijk om je reacties te filteren op bijvoorbeeld nare woorden. Dit doe je door naar het instellingenmenu te gaan en daar voor de optie ‘Reacties’ te kiezen. Sinds de update daarvoor is het eindelijk mogelijk om in te zoomen op foto’s. Zo kun je elk klein detail goed bekijken.

Instagram downloaden

De nieuwste versie van Instagram is uiteraard gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 62,4MB vrije ruimte en om de app te kunnen gebruiken heb je minimaal iOS 8.0 nodig. Uiteraard zijn de rijke notificaties alleen te bekijken en te gebruiken met iOS 10.

Instagram

Instagram, Inc.

9,4 (589095 reviews)
Gratis via App Store

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.