Zo bewaar je een foto voor later met Instagram

Erwin Vogelaar
14 december 2016, 20:34
2 min leestijd
Zo bewaar je een foto voor later met Instagram
Instagram

Instagram

Gratis

Reviewscore

8,5

Instagram heeft een nieuwe functie aan de app toegevoegd, waardoor je foto’s kunt bewaren. De Instagram bookmark stuurt foto’s naar een privé-tab.

Lees verder na de advertentie.

Instagram bookmark

Heb je wel eens een foto op Instagram gezien die je eigenlijk later nog wel eens wil bekijken? Vind je een foto inspirerend, super mooi of vind je de persoon op de foto gewoon heel leuk? Dan biedt Instagram nu uitkomst met de nieuwe bookmark-functie. Deze functie laat je foto’s binnen de app opslaan, zodat je al je opgeslagen kiekjes later weer kunt terugvinden zonder eeuwig te hoeven zoeken.

Het opslaan van een foto is super simpel. Je hoeft enkel op het bookmark-icoontje rechtsonder een foto te drukken. Dan is de foto opgeslagen en heeft de afbeelding een plekje in een speciale tab op je profiel. Het handige van deze functie is dat het alleen voor jou zichtbaar is. Zowel de maker van de foto als je vrienden op Instagram zien niet welke foto’s jij hebt opgeslagen. Waar zet jij deze tab vol mee?

Instagram in 2016

Zo in de laatste weken van 2016 kijken we terug naar het afgelopen jaar. Onder andere denken we na over welke apps ons het meest zijn opgevallen. Instagram hoort daar absoluut ook bij. In relatief korte tijd wist de app namelijk zijn concurrent Snapchat in te halen met functies voor korte tijdelijks video’s. Daarnaast heeft Instagram uitstekende stappen gezet om naar gedrag binnen de app te beperken zodat de dienst voor iedereen een leuke plek kan zijn. Ook voor kinderen, die mogelijk nu Instagram verkiezen boven Snapchat. Of zal Snapchat weer terugslaan in 2017?

Instagram downloaden

De nieuwste versie van Instagram met de bookmark-functie kun je gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 74,8MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 8.0 draaien.

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu