Eindelijk: Instagram laat gebruikers van account wisselen

Rutger Otto
8 februari 2016, 20:25
2 min leestijd
Eindelijk: Instagram laat gebruikers van account wisselen
Instagram

Instagram

Gratis

Reviewscore

8,5

Instagram zijn app geüpdatet. Het is nu eindelijk mogelijk voor gebruikers om snel tussen accounts te wisselen, zonder eerste uit te loggen. De optie is vanavond officieel aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

Instagram accounts wisselen

Het was één van de functies waar gebruikers van Instagram het hardst op zaten te wachten: zonder te veel moeite wisselen van account. Voorheen moest daarvoor eerst uitgelogd worden, om vervolgens de andere accountnaam en het wachtwoord in te voeren.

instagram accounts wisselen

Zo werkt het

Kortom, te veel moeite. Maar dat verhelpt Instagram nu met een update die momenteel onder gebruikers wordt uitgerold. In de nieuwe versie hoef je accounts maar één keer toe te voegen, daarna wissel je snel vanaf je profielpagina. Hieronder leggen we uit hoe dat werkt.

  1. Open Instagram;
  2. Navigeer naar je profiel;
  3. Tik rechtsboven op het tandwiel om naar de instellingen te gaan;
  4. Veeg naar onderen en kies ‘Account toevoegen’;
  5. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en kies ‘Aanmelden’;
  6. Het account is toegevoegd, om te wisselen ga je naar je profielpagina. Tik bovenin op je accountnaam om te wisselen van gebruiker.

Uitrol is gestart

Instagram heeft aangekondigd dat de optie in versie 7.15 beschikbaar komt. Die wordt waarschijnlijk de komende dagen uitgebracht in de App Store. Het is raadzaam om de laatste versie van de app op je iPhone te installeren. De downloadlink vind je hieronder.

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store

Meer over Instagram

In september vorig jaar maakte Instagram bekend dat er maandelijks 400 miljoen actieve gebruikers heeft. Op de dienst delen mensen foto’s en video’s met elkaar. Ook biedt de app naast tientallen filters de mogelijkheid om de fotokwaliteit te verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van contrast en belichting. Inmiddels hoeven plaatjes niet meer per se vierkant te zijn, maar worden ze ook in horizontale en verticale stand weergegeven.

Voor grote adverteerders gelden op het gebied van reclamefilmpjes andere regels dan voor gebruikers en kleinere adverteerders. Zij mogen namelijk filmpjes van een minuut uploaden naar het netwerk, terwijl de grens voor anderen op 15 seconden ligt.

Lees het laatste Instagram-nieuws

Bron: Instagram
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu