Zo maakt de ING Bankieren-app TAN-codes vanaf nu overbodig

Lars Paijmans
10 augustus 2016, 11:00
1 min leestijd
Zo maakt de ING Bankieren-app TAN-codes vanaf nu overbodig
ING Bankieren

ING Bankieren

Gratis

Reviewscore

8

De ING Bankieren-app voor iOS blijft zich in hoog tempo vernieuwen en voegt vandaag weer wat handige nieuwe functies toe. Zo kun je nu dankzij QR-codes een betaling op je PC direct afronden via de ING Bankieren-app. Wij laten zien hoe het werkt.

Lees verder na de advertentie.

ING Mobiel Bankieren QR-codes vervangen TAN-codes

Update 3.6.0 van de ING Bankieren-app heeft als belangrijkste nieuwe functie dat je nu iDEAL aankopen op de PC direct kunt betalen met de Bankieren-app. Bij het online betalen via iDEAL is voor ING-klanten een nieuwe knop toegevoegd met de naam ‘Betalen met de Mobiel Bankieren App’.

Zoals de naam al doet vermoeden kun je via deze knop een code opvragen die herkend wordt door de ING iOS-app. Deze ING Mobiel Bankieren QR-code kun je met de scanfunctie van de Bankieren-app inscannen, zodat je iPhone de betaling verder kan afronden. Heel handig, want hierdoor kun je bijvoorbeeld Touch ID gebruiken om de transactie veilig af te ronden.

Dit maakt de klassiek TAN-code dan ook overbodig. Geen verplichte SMSjes meer met een cijfercode dus, maar een QR Code die je inscant met de camera van je iPhone.

Kijk vooruit met de ING-app

Daarnaast is de Kijk Vooruit functie nu ook voor iedereen beschikbaar. In dit handige overzicht zie je in een oogopslag alle geplande afschrijvingen die in de komende 35 dagen plaats zullen vinden. Een handige functie als je je afvraagt hoeveel geld er nog van je rekening af gaat. De update voor de ING Bankieren-app is nu beschikbaar voor iOS.

ING Bankieren

ING

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu