Update ING Bankieren: iPhone 6-ondersteuning en aangepast design

ING Bankieren voor iOS is vandaag van een update voorzien die een licht aangepast design doorvoert, alsmede ondersteuning voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

ING Bankieren-app vernieuwd

ING BankierenVisueel is ING Bankieren niet drastisch veranderd, maar fraai is het lichtere kleurenpalet wel. Zo zijn de menu’s bovenin nu oranje of wit en lopen ze netjes over in de statusbalk van iOS. Dat ziet er een stuk opgeruimder uit dan voorheen. Ook zijn tussenkopjes niet meer grijs, maar transparant en is er iets meer witruimte. Hierdoor oogt de app wat rustiger.

Gebruikers van de iPhone 6 en 6 Plus zullen ook blij zijn met de update, aangezien deze ervoor zorgt dat de ING-app geoptimaliseerd is voor de grotere schermen. De korrelige en uitgerekte look die de applicatie voorheen had, is daarmee verleden tijd.

Verder kan de virtuele assistent Inge, die in de vorige update werd geïntroduceerd, nu niet alleen betalingen klaarzetten en je saldo tonen, maar ook je spaarsaldo weergeven. Dit doe je door in het overzicht van rechts naar links te swipen en ernaar te vragen. De nieuwe versie van de ING-app (2.6.0) neemt circa 33MB op je iOS-apparaat in en vereist iOS 6 of hoger.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

ING Bankieren

ING

9,2 (84397 reviews)
Gratis via App Store

ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.