Met de ING Bankieren-app en 3D Touch maak je nu razendsnel geld over
Lars Paymans

ING Mobiel Bankieren

Reviewscore

8,5

ING Mobiel Bankieren Gratis

De ING Bankieren-app heeft er weer een handige update bij, die deze keer voornamelijk op iPhone 6S en iPhone 6S Plus-eigenaren is gericht. Deze functies zijn toegevoegd aan de bankieren-app.

Zo werkt ING 3D Touch

ING Bankieren 3D TouchDe update naar versie 3.5.1 van de ING Bankieren-app heeft als belangrijkste vernieuwing dat er nu 3D Touch-opties verschijnen als je stevig op het app-icoon drukt. Hierdoor kun je direct naar het scherm van de app springen om over te schrijven, een betaalverzoek te versturen of de scanner activeren.

Omdat het hier om 3D Touch-functies gaat, is dit deel van de update alleen relevant voor eigenaren van een iPhone 6S (Plus). Gelukkig maar dat versie 3.5.1 ook nog wat andere nieuwigheden met zich meebrengt. Zo kun je nu een omschrijving toevoegen tijdens het aanmaken van een betaalverzoek en lost de app volgens de update-beschrijving een aantal bugs op.

De update voor de ING Bankieren-app is vanaf nu beschikbaar in de App Store. ING voorziet haar app regelmatig van nieuwe functies, zodat de iOS-app zo snel mogelijk zijn voordeel kan doen met alle nieuwe functies die de iPhone te bieden heeft. Denk hierbij aan Touch ID-ondersteuning, maar ook het openen van je rekening met je stem.

ING Bankieren (AppStore Link) ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING Groep NV
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.