Infinity Blade staat in de App Store
Redactie

De game Infinity Blade, voorheen project Sword, staat sinds vandaag in de App Store. In een keynote van Apple kregen de ontwikkelaars enkele minuten het woord om hun project toe te lichten. Infinity Blade is de eerste applicatie die gebruik maakt van de zogenaamde ‘Unreal engine’. Veel pc-, xbox-, en playstation-games zijn gebaseerd op deze engine.

‘Mooiste applicatie tot nu toe’

De applicatie wordt door verschillende websites gezien als de mooiste applicatie tot nu toe. De 3d-wereld in de game, die we al enkele weken konden zien via ‘Epic Citadel’, ziet er enorm realistisch uit. De wezens in de gevechten zijn in hoge resolutie aan de applicatie toegevoegd, en dus is het op een iPhone 4 erg mooi om te spelen.

Multiplayer

De applicatie beschikt ook over een multiplayer-functie. Je kan via Game Center vrienden uitdagen voor een stevig gevecht. Als je geen vrienden hebt in Game Center, kan je ook tegen willekeurige personen spelen die het spel aan hebben staan. Hierdoor kan je altijd gebruik maken van de functie, want men verwacht dat het spel mateloos populair gaat worden.

Infinity Blade (AppStore Link) Infinity Blade
Ontwikkelaar: Epic Games, Inc.
Beoordeling: 12+
Prijs: € 6,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.