Infinity Blade gratis App van de Week voor de iPhone

De gratis App van de Week van Apple voor de iPhone is weer bekendgemaakt en deze keer is dat de game Infinity Blade. Normaal betaal je voor het installeren van deze app een bedrag van 5,49 euro, maar nu is de app dus gratis.

Infinity Blade

infinity-bladeDe game Infinity Blade is echt een waanzinnig spel en al vaker als Game of the Year uitgeroepen. Mocht je het spel nog niet op je iPhone hebben, dan is dit je kans om er gratis kennis mee te maken. Jij moet in het spel naar de Duistere Citadel toe gaan om de Titanen eerst te elimineren om vervolgens oog in oog met de tiran komen te staan. Doe je best en bevrijd het volk dat al jaren gebukt gaat onder de duisternis van de tiran. Het is een geweldig zwaard- en steekspel, waarbij je op het goede moment je vinger in de aanslag moet houden om met je zwaard in de hand je tegenstander te verslaan.

Vijand na vijand verslaan

Je moet tijdens het spelen van Infinity Blade vijand na vijand verslaan en over een goede reflex beschikken om niet zelf het loodje te leggen. Ook de tegenstander is namelijk bewapend. Het is dus een kwestie van aanvallen en ontwijken, waarbij je alles op alles zet om als winnaar uit de bus te komen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download nu de app Inifinity Blade op je iPhone als gratis App van de Week.

Infinity Blade

Epic Games

10 (17 reviews)
€ 6,99 via App Store
Infinity Blade
Infinity Blade
Infinity Blade
Infinity Blade
Infinity Blade
Infinity Blade
Infinity Blade
Infinity Blade
Infinity Blade
Infinity Blade

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.