De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Met Infinit deel je ongelimiteerd bestanden vanaf je iPhone of iPad

Wouter Nijsen
2 april 2015, 18:41
2 min leestijd
Met Infinit deel je ongelimiteerd bestanden vanaf je iPhone of iPad

Infinit is een handige app waarmee je gemakkelijk (veel) bestanden deelt tussen je eigen apparaten of met anderen. Hierbij maakt het niet uit hoe groot ze zijn. De applicatie is gratis in de App Store te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Bestanden delen met Infinit

Een foto of video sturen doen we veelal met apps als WhatsApp of iMessage en meestal werkt dat prima. Een hele galerij met kiekjes of lange video’s delen is echter een ander verhaal. Dit kost veel meer tijd en bovendien worden foto’s en video’s gecomprimeerd, wat ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Infinit, een nieuwe iOS-app die is gebaseerd op de gelijknamige desktop- en Mac-applicatie, biedt uitkomst. Met de app stuur je snel en simpel allerlei bestanden in een mum van tijd naar anderen of jezelf. De makers van Infinit hebben de applicatie voorzien van een speciale technologie, waarmee de overdrachtssnelheid aanzienlijk wordt verhoogd. Bestanden verzenden met Infinit zou volgens de ontwikkelaars tot dertig keer sneller zijn dan wanneer je dit met bijvoorbeeld WhatsApp of Dropbox doet.

Nadat je je hebt aangemeld bij Infinit, kun je met de grote rode knop onderin gelijk een bestand verzenden. Hierbij maakt het niet uit hoe groot ze zijn; je kunt zelfs meerdere gigabytes in één keer uploaden. In het overzicht zie je vervolgens de voortgang, al je verzonden gegevens en eventuele notificaties. Hier kun je ook enkele contacten toevoegen, zodat ze makkelijker te benaderen zijn.

Wel is het belangrijk om te weten dat ook de ontvanger de Infinit-app op zijn of haar iPhone, iPad, Mac of pc geïnstalleerd moet hebben om de bestanden binnen te halen.

Infinit voor iOS downloaden

Infinit is via onderstaande link gratis te downloaden en bevat verder geen vervelende in-app aankopen. Voor de installatie heb je iOS 7.1+ en 29,9MB aan vrije opslagruimte nodig.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu