Nieuwe Indiegogo app laat je onderweg crowdfunden
Rutger Otto

Kickstarter doet het al een tijdje prima met hun iOS-app, maar concurrent Indiegogo bleef achter. Met de nieuwe app probeert Indiegogo ook een plek in het mobiele landschap te veroveren, zodat gebruikers overal hun favoriete projecten kunnen steunen.

Voor een wegsite als Indiegogo is een mobiele app zeer belangrijk. De CEO van het bedrijf, Slava Rubin, heeft gezegd dat als hij Indiegogo nu opnieuw zou oprichten, het een mobile-first bedrijf was.

Scroll door Indiegogo projecten

indiegogo app klCrowdfundingplatform Indiegogo heeft goed gekeken naar de app van Kickstarter. Zo scroll je simpelweg door de projecten heen, terwijl je in één oogopslag ziet hoeveel het project probeert op te halen, hoeveel daarvan al binnen is en hoeveel dagen er nog resteren. De verschillende projecten komen overigens wel ruimer op je scherm dan bij Kickstarter, waardoor je iets meer aan het scrollen bent. Tik je op een plaatje, dan kom je meteen bij de omschrijving en de doelstellingen. Bevalt het project, dan kun je direct één van de perks claimen.

Binnen de app kun je vrij bladeren door verschillende categorieën. Daarbinnen kun je aangeven of je wil bekijken wat trending is, welke projecten bijna aflopen, wat nieuw is en welke projecten het meeste geld hebben opgehaald. Daarnaast kun je de categorieën volgen, zodat je van updates voorzien blijft. Je hoeft niet vast te houden aan categorieën, ook kun je alles door elkaar heen bekijken, als je verrast wil worden.

Indiegogo downloaden

Met de Indiegogo app veeg je kortom door de meest interessante projecten die financiering nodig hebben. De app is gratis te downloaden in de App Store. Je hebt minimaal iOS 7 nodig en 12,4MB aan vrije opslagruimte voor de installatie.

Indiegogo

Indiegogo

6 (3 reviews)
Gratis via App Store

Indiegogo
Indiegogo
Indiegogo
Indiegogo
Indiegogo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.