IncrediBooth app voor iPhone deze week gratis
Redactie

Profiteer van de gratis App van de Week en download de IncrediBooth app gratis op je iPhone. Maak met de app de meest geweldige fotostrips op welke plaats je ook bent. De app heeft onlangs nog een update gekregen en is de hele week gratis te downloaden.

Pashokjesfoto

Misschien heb je wel eens samen met een vriend of vriendin enorme lol in een pashokje gehad met het trekken van gekke bekken of gewoon om het hilarisch is met zijn tweetjes of meer in een klein hokje te zitten voor een pasfoto. Met de IncrediBooth app krijg je hetzelfde effect. Het is altijd leuk om een fotostrip te maken en je kunt door deze app te gebruiken net zo veel lol hebben als in het pashokje. Hetzelfde effect geldt niet alleen voor het plezier, maar natuurlijk ook voor het resultaat. Maak maar eens een foto van jezelf of samen met je vrienden door de IncrediBooth app op je iPhone te gebruiken.

Uploaden en delen

De IncrediBooth app biedt de mogelijkheid om de leukste foto’s meteen te uploaden naar Twitter en Facebook. Je kunt één foto delen via sociale media of de complete fotostrip. De gemiddelde waardering in de App Store ligt op 2,5 ster, maar deze lage score van 28 beoordelingen is waarschijnlijk vooral te danken aan de eerder ontstane stabiliteitsproblemen, die nu verholpen zijn.

Downbload de app IncrediBooth deze week gratis op je iPhone. Daarna betaal je weer de volle prijs van 0,79 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.