Inchecken op voedsel met ‘Foodzy’
Redactie

Je kan tegenwoordig op steeds meer handelingen inchecken via een mobiele applicatie. Als je naar de bioscoop gaat met de bus kon je tot deze week al inchecken met minimaal drie applicaties: Bushaltes voor de bus, Foursquare voor de locatie van de bioscoop én Getglue voor de film die je bezoekt. Vanaf deze week kan je ook je popcorn en cola inchecken met de app ‘Foodzy’.

Weet wat je eet

Foodzy stelt je in staat om precies bij te houden wat je eet. Elke hap en slok die je neemt kan je namelijk inchecken. Hiermee verdien je badges en bits. De badges zijn net als bij de andere incheck-applicaties om te sparen, en de bits houden bij hoe gezond je leeft. Als je namelijk meer dan de aanbevolen hoeveelheid bits verdient, krijg je teveel calorieën binnen. Dit kan onder andere overgewicht veroorzaken.

Verplicht Foodzy Pro-account

Om gebruik te maken van Foodzy heb je verplicht een Foodzy Pro-accoiunt nodig. Dit kost je 10 euro per jaar. Als je dit account niet hebt, vergeet Foodzy je eetgedrag al na 30 dagen. Zonder Foodzy Pro-account is de dienst dus eigenlijk onbruikbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.