Googles slimme mail-app Inbox ook naar de iPad

Gijs Ettes
19 februari 2015, 10:46
1 min leestijd
Googles slimme mail-app Inbox ook naar de iPad

Google is begonnen met de uitrol van Inbox by Gmail-app voor de iPad. De app werd in oktober vorig jaar voor de iPhone uitgebracht en is nu ook voor de tablet geoptimaliseerd.

Lees verder na de advertentie.

Inbox by Gmail voor de iPad

inbox by gmail

De uitrol van de iPad-versie van Inbox by Gmail gaat gestaag. De app is nu onder meer in Duitsland en de VS beschikbaar en wordt in steeds meer landen beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat voor het gebruik van Inbox een uitnodiging van een bestaande gebruiker nodig is. Kun je zo’n invite bemachtigen, dan is de app niettemin een uitstekende vervanger voor je standaard mail-app. Je kunt je als geïnteresseerde aanmelden door te mailen naar inbox@google.com.

Het bijzondere aan Inbox is dat de mail-app e-mails ziet als todo’s. Je kunt berichten als voltooid markeren door ze naar links te vegen of als herinnering instellen door ze naar rechts te vegen. De app heeft een ronde actieknop waarmee gebruikers e-mails kunnen opstellen, veel gecontacteerde personen kunnen selecteren of een herinnering kunnen aanmaken. Deze herinneringen verschijnen bovenaan je e-maillijst. Ook is Inbox by Gmail voorzien van een speciaal tabblad met gepinde e-mails. Deze kun je zelf pinnen, waarmee je aangeeft dat ze belangrijk zijn. Zo kun je snel wisselen tussen je reguliere inbox en je inbox met belangrijke e-mails.

Inbox kan ook mails bundelen op basis van inhoud, waarbij je kunt denken aan categorieën als reizen, sociaal en financieel. Het handigste is echter dat je berichten op een later, zelfgekozen moment kunt laten terugkeren. Dit kan ook op basis van je locatie, zodat een bepaald bericht bijvoorbeeld terug in je inbox verschijnt als je aankomt op je werk.

Lees ook: 4 zaken die je moet weten over Inbox by Gmail.

Inbox van Gmail

Google LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Inbox van Gmail
Inbox van Gmail
Inbox van Gmail
Inbox van Gmail
Inbox van Gmail
Inbox van Gmail
Inbox van Gmail
Inbox van Gmail
Inbox van Gmail
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu