Impossible Road is Apples Gratis app van de week

Erwin Vogelaar
6 oktober 2016, 19:07
2 min leestijd
Impossible Road is Apples Gratis app van de week
IMPOSSIBLE ROAD

IMPOSSIBLE ROAD

€ 3,49

Reviewscore

8

Impossible Road is de komende zevende dagen Apple’s Gratis app van de week. Dit betekent dat je deze moeilijke, maar leuke game helemaal gratis kunt downloaden en spelen.

Lees verder na de advertentie.

Impossible Road

Elke week kiest Apple een nieuwe app uit als ‘Gratis app van de week’. Hiermee wordt een app extra in het daglicht gezet. Meestal gaat het hier om een game die een week lang gratis te downloaden is. Dat is deze week ook weer het geval. Met Impossible Road rol je als balletje over een onmogelijke weg, om zoveel mogelijk punten te scoren.

De weg ziet er uit als een soort lint dat naar beneden slingert. Elke keer als je speelt is de route anders. Op het lint staan poortjes waar je doorheen moet rijden om punten te scoren. Het is echter ook mogelijk om van de baan te vallen, expres of per ongeluk, waarna je een stukje naar beneden weer op de baan stuitert en door een poortje rolt. Vervolgens krijg je ook de punten voor de poortjes die je overgeslagen hebt. het idee is dus voornamelijk dat je zover mogelijk moet zien te komen.

Het leukste van de game zijn die momenten dat je van de baan valt en naar beneden dondert. Omdat je niet oneindig kunt vallen, moet je snel je bal weer op de baan krijgen. Dit zijn spannende momenten, omdat je pas punten krijgt als je daadwerkelijk door een poortje rol. Omdat de potjes razendsnel voorbij zijn, start je ook zo weer een nieuw potje op en blijf je proberen verder te komen. De app heeft in de App Store een gemiddelde score van 4 sterren. De meeste kritiek in de reviews is dat de app voor 1,99 euro te duur is, maar daar heb je nu dus geen last van.

Impossible Road downloaden

Impossible Road kun je de komende week gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 122MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 9.0 nodig om de game te kunnen spelen.

IMPOSSIBLE ROAD

WONDERFUL LASERS

€ 3,49 via App Store

IMPOSSIBLE ROAD
IMPOSSIBLE ROAD
IMPOSSIBLE ROAD
IMPOSSIBLE ROAD
IMPOSSIBLE ROAD
IMPOSSIBLE ROAD
IMPOSSIBLE ROAD
IMPOSSIBLE ROAD
IMPOSSIBLE ROAD
IMPOSSIBLE ROAD
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu