iMovie werkt niet op de iPhone 3GS

Redactie
12 juni 2010, 17:12
1 min leestijd
iMovie werkt niet op de iPhone 3GS

iMovie wordt 24 juni door Apple gelanceerd. Dit is tevens de datum dat de iPhone 4 gelanceerd wordt door het bedrijf. De applicatie zal alleen werken op de iPhone 4, en dus niet op de iPhone 3GS. Velen hoopten dat dit wel zou werken, want de iPhone 3GS kan namelijk ook filmen. iMovie werkt alleen op de iPhone 4 omdat de hardware van de andere iPhones te beperkend is.

Apple A4-chip

iMovie is een applicatie die veel grafische bewerkingen moet uitvoeren. Hiervoor heeft de iPhone minimaal een Apple A4-chip nodig. Aangezien de iPhone 3GS deze niet heeft, zal de applicatie daarop niet kunnen draaien. Deze ontwikkeling gaan we misschien nog wel vaker zien, want ontwikkelaars van games willen steeds mooiere spellen maken.

iMovie Mobile

Apple kondigde tijdens de keynote van de iPhone 4 aan dat iMovie naar de iPhone zou komen. Met de applicatie kan je video’s bewerken en exporteren. De applicatie kan goed omgaan met de HD-video’s van de iPhone 4, en dus kan je volwaardige HD-films opnemen, bewerken en exporteren met je iPhone 4.

Lees verder na de advertentie.

Bron: iPhone Central

Spotlights: Apple, iMovie

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's