iMok weet wat de mensen in je omgeving drinken

Redactie
1 februari 2010, 17:19
1 min leestijd
iMok weet wat de mensen in je omgeving drinken

Als je net als ik niet goed bent in het onthouden van lijstjes kan je het moeilijk vinden om een grote koffie-bestelling te onthouden. De applicatie iMok biedt hier een oplossing voor, want in de applicatie kan je de koffie- en thee-voorkeuren opslaan van al je vrienden, familie en collega’s. Op deze manier vergeet je nooit meer wie wat in zijn koffie of thee heeft.

Simpel maar doeltreffend

De applicatie is erg simpel, maar doet min of meer wat de beschrijving belooft. Als je de applicatie opstart zie je lege lijst en een aantal knoppen. Bij het starten bevind je je in de koffie-lijst. Hier kan je door middel van het plusje mensen toevoegen die koffie drinken. Bij de beschrijving kan je bijvoorbeeld het aantal suikerklontjes of de hoeveelheid melk neerzetten.

Onderin het beeld zie je naast ‘Coffee’ ‘Tea’ staan. Als je hierop tikt kom je in een nieuwe lijst waarin je al je vrienden kan zetten die thee drinken. Ook hier kan je weer een beschrijving invoeren met bijvoorbeeld hun favoriete theesmaak.

Lees verder na de advertentie.

Gemiste kansen

De applicatie werkt op dit moment aardig goed, maar er de ontwikkelaar heeft een hoop voor de hand liggende opties niet in de applicatie verwerkt. Er zijn bijvoorbeeld mensen die geen koffie en geen thee drinken. Deze mensen kan je op dit moment niet in een aparte lijst plaatsen, en dus zal je ze tussen de thee- of koffiemensen moeten plaatsen. Dit kan erg verwarrend werken als je de applicatie echt in gebruik gaat nemen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's