iMob online update, 40 respect punten voor iedereen
Redactie

Vanaf de release van iMob zijn er al problemen. De stabiliteit van het programma is niet goed. De ontwikkelaars proberen dat telkens met kleine updates te fixen, maar dat werkte niet echt. Nu is er deze week een update verschenen die wel de moeite waard is.

Er is niets zichtbaars veranderd in deze versie, maar de stabiliteit is bij mij 100% geworden. Het programma loopt nooit meer vast, en crasht ook nooit meer. Het opstarten, aanvallen en winkelen gaan nu binnen enkele seconden. Voorheen was dit altijd een halve minuut.

De update brengt ook iets anders met zich mee. Iedereen heeft 40 respect punten gekregen vanwege een anti-cheat update op de server. Met deze punten kan je allemaal extra’s krijgen zoals geld en gezondheid. Als je respect punten wilt kopen heb je helaas even geduld nodig. Deze zijn verwijderd uit de App Store en zullen later deze week weer verschijnen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Jan

  Het is niet toegestaan om hier met friendcodes te lopen gooien. Ik verwijs jullie graag door naar het andere bericht waar dit wel kan, en waar er al veel staan.

  —> https://www.iphoned.nl/mob-wars-iphoneimob-online/4680/

  Jan’

 • Leroy

  Ik had 500 respect points 🙂 omdat ze dachten dat ik een cheater was en toen een deel van mijn wapens hadden weggedaan 😀

 • woolley

  1450 768 89

 • Loosdrecht

  Er is ook een andere bug want als je helicopter verkoopt voor 25 mil, en daarna het spel sluit (met home knop). Dan heb je er als nog 10 ipv 9 😛

  Mvg, loosdrecht 😉