iMiles: Verdien punten door te reizen

Redactie
2 december 2009, 22:55
1 min leestijd
iMiles: Verdien punten door te reizen

iMiles is een applicatie waarmee je punten kan verdienen door te reizen. Om je punten binnen te krijgen, moet je de applicatie opstarten als je op je eindlocatie bent aangekomen. Na het opstarten geef je de applicatie de opdracht om je locatie te bepalen.Op basis van het verschil tussen je begin- en eindlocatie worden er punten op je pasje bijgeschreven.

De punten die worden bijgeschreven zijn afhankelijk van het aantal miles tussen je begin- en eindlocatie. Er zullen dus zeer veel punten bijgeschreven worden als je van Amsterdam naar New York vliegt, en er zullen weinig punten worden bijgeschreven als je van Amsterdam naar Utrecht reist.

Online profiel

Al je punten worden ook online bijgehouden. Op de website planetimiles.com kan je je profiel bekijken. Als je de applicatie punten laat bijschrijven, zullen de punten ook meteen op de website verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Toekomst

Ik zou graag zien dat er een aantal nieuwe functies worden toegevoegd. Één van deze functies is een offline-functie. Veel mensen willen geen dataverkeer in het buitenland gebruiken. Deze applicatie vraagt daar wel om, en dus is het misschien een idee om je locatie offline op te slaan. Op deze manier kan je je punten dus bij laten schrijven als je wel goed, voordelig internet hebt.

iMiles is gratis te downloaden uit de App Store. Om iMiles te installeren heb je wel firmware 3.1.2 nodig.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's