Grote iMDb update frist design op en voegt functies toe

Gijs Ettes
20 december 2013, 13:50
1 min leestijd
Grote iMDb update frist design op en voegt functies toe

iMDb is ongetwijfeld de beste iOS-app voor het bijhouden van filmnieuws en is dankzij de uitgebreide database van films en acteurs onmisbaar voor wie regelmatig voor de buis of in de bios is te vinden. De recente iMDb update verfrist het design van de app en voegt handige nieuwe functies toe.

iMDb updateDe iMDb-app was al een van de favorieten op de iPhoned-redactie en we konden dan ook niet wachten om de update te installeren. Na installatie maak je kennis met een nieuwe look en feel die perfect past in het design van iOS 7. Vanuit het startscherm zie je snel populaire films, series en video’s en direct daaronder staan de films die op dit moment in de bios draaien op een rijtje.

iMDb update introduceert ‘Road to the Oscars’

Daarnaast is er boven in beeld een zoekbalk en een menuknop die je vanuit elk scherm in de app toegang geeft tot onder andere populaire en trending topics en de toplijsten met de beste en slechtste films ooit. Verder is er een onderdeel toegevoegd waar wordt teruggeblikt op de beste films en series van het afgelopen jaar en komen fans van de Oscars aan hun trekken met de ‘Road to the Oscars’-sectie.

Als je bent ingelogd, kunt je na het downloaden van de iMDb update lijsten aanmaken met je favoriete acteurs en je stem uitbrengen op trivia, quotes en filmfouten. De laatste versie van de app vereist iOS 7 of hoger en is 14,6MB groot.

Lees verder na de advertentie.

IMDb

IMDb

Gratis via App Store

IMDb
IMDb
IMDb
IMDb
IMDb
IMDb
IMDb
IMDb
IMDb
IMDb
IMDb

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's