Flinke update voor IMDb-app: meer informatie over films en series
Wouter Nijsen

De populaire IMDb-app heeft gisteren een flinke update gekregen. Hierdoor toont de app meer film- en serie informatie en zijn er nog andere features toegevoegd. We lichten ze kort voor je uit.

IMDb-app update nu beschikbaar

IMDb-app updateDe IMDb-app is al jaren dé app om informatie over films, series, acteurs en actrices in op te zoeken. In de applicatie zijn twee miljoen films en series verzameld, alsmede vier miljoen acteurs, actrices, regisseurs en andere crewleden. IMDb werkt met een beoordelingssysteem, waarmee leden films een cijfer kunnen geven. De IMDb-app stak dus al uitstekend in elkaar, maar is dankzij update nog beter.

Technische details en on-the-go schrijven

Vanaf nu zijn namelijk technische details zoals de speelduur, kleur en aspect-ratio van een film te bekijken. Ook wordt er ‘box office’-informatie weergegeven, zodat je inzicht krijgt in het budget en opbrengst van de desbetreffende film of serie. Verder nieuw is de optie om vanuit de app een korte beschrijving of weetje aan een film toe te voegen. Dit was voorheen niet mogelijk en is een fijne toevoeging wanneer je onderweg informatie over je favoriete film of serie wilt schrijven.

Tot slot zijn er een aantal bugs met betrekking tot het tonen van advertenties verholpen. Je zult voortaan niet vaker dan één keer per dag een schermvullende advertentie zien.

IMDb-app downloaden

De IMDb-app is gratis in de App Store te downloaden of via onderstaande link. Hij vereist terminste 16,9MB aan opslagruimte en iOS 7 of hoger. De app is tevens geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en 6 Plus te gebruiken, een eerdere update voegde ondersteuning voor de grotere schermen van de smartphones toe.

IMDb Movies & TV

IMDb

9 (232 reviews)
Gratis via App Store

IMDb Movies & TV
IMDb Movies & TV
IMDb Movies & TV
IMDb Movies & TV
IMDb Movies & TV

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.