De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Win gratis tickets voor events en festivals met I’M IN

Wouter Nijsen
3 augustus 2014, 17:45
2 min leestijd
Win gratis tickets voor events en festivals met I’M IN

De zomer is in volle gang en dat betekent dat het evenementen- en festivalseizoen weer is losgebarsten. Met de handige app I’M IN kun je voortaan sneller kaartjes winnen en loop je minder gevaar om je favoriete evenement te missen. Voor de actieve feestganger is deze app dan ook zeker het proberen waard.

Lees verder na de advertentie.

Groot aanbod

I'M IN

Wanneer je de app voor de eerste keer opent, dien je een account aan te maken. Je kunt je registeren met je e-mail of door in te loggen op je Facebook-account. De app toont direct een lijst met alle beschikbare winacties. Bovenin kun je de app filteren in drie categorieën: random, this week en all. De applicatie wordt dagelijks aangevuld met nieuwe evenementen en festivals.

Alle tickets die beschikbaar zijn gesteld om te winnen, worden geleverd door partners van I’M IN, bestaande uit diverse merken en goede doelen als Dance4Life.

Countdown en winnen

Alle winacties zijn gesorteerd in open en gesloten ‘wedstrijden’. Zo kun je bij evenementen en festivals die binnen een paar dagen beginnen direct meespelen om te winnen. Latere evenementen en festivals op de planning zijn op slot gezet met een countdown. Wanneer de klok op nul komt en het mogelijk is om tickets te winnen, kun je de app een herinnering laten sturen. Zo blijf je altijd op de hoogte van het ingaan van nieuwe winacties.

De tickets kun je winnen door een spel te spelen. Als je in het midden van het scherm op een knop drukt, laat je een rad draaien. Let op: het spel kan maar één keer gespeeld worden, een goede tip is dan ook om al je spins in één keer te gebruiken. Wanneer je de melding krijgt dat je gewonnen hebt, ontvang je altijd twee tickets, zo kun je in ieder geval altijd met een bekende gaan. De tweede ticket kun je ook doorgeven aan een vriend of vriendin die gebruikmaakt van de I’M IN-app.

I’M IN downloaden

I’M IN is gratis te downloaden uit Apple’s App Store. I’M IN vereist iOS 6 of nieuwer en tenminste 3MB aan vrije opslagruimte. De app is beschikbaar voor de iPhone, iPad en de iPod Touch.

I'M IN - Win of koop tickets

DHZ Online B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

I'M IN - Win of koop tickets
I'M IN - Win of koop tickets
I'M IN - Win of koop tickets
I'M IN - Win of koop tickets
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu