Leuke platformpuzzelgame illi is Apples gratis App van de Week
Erwin Vogelaar
illi

illi

€ 2,29

Onze score

8

Het is weer tijd voor een gratis topgame, want Apple heeft illi uitgeroepen tot App van de Week. Hierdoor kun je de platformpuzzelgame de komende week gratis downloaden.

Illi gratis downloaden

Het is donderdag, dus het is tijd voor een nieuwe gratis app. Elke week zet Apple namelijk een app in het zonnetje door deze een week lang voor niets aan te bieden. Vaak kiest Apple toffe games uit en dat is ook deze week het geval. In illi bestuur je een soort springende slak die zich langs allerlei puzzels moet wurmen.

Je hebt maar één vinger nodig om deze game te spelen. De harige slak loopt automatisch, terwijl jij zorgt dat het beestje springt. Elk level is onderverdeeld in kleine zwevende platformpjes waar de slak aan blijft plakken. Het beestje loopt rondjes, totdat jij op het scherm tikt en het beestje een sprong maakt.

Dit klinkt makkelijker dan het is. Al snel worden er namelijk obstakels op het platform geplaatst. Raak je deze aan, dan ben je af. Spring je verkeerd, dan verdwijn je in de duisternis. Daarnaast zijn er ook nog drie gouden blokjes per level te verzamelen. Om de levels echt uit te spelen, is het de bedoeling dat je alle blokjes in één soepele lijn pakt en door de poort het level uitglijdt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

illi downloaden in de App Store

De game is een fijne platformer met een leuke stijl, waar dus meer achter zit dan je op eerste blik verwacht. Probeer het zelf eens uit, want illi is tot en met volgende week donderdag gratis te downloaden in de App Store. De game vraagt om 158MB vrije ruimte op je toestel. Ook moet je minimaal iOS 8 draaien om de game te spelen.

Download illi in de App Store (gratis)

illi

Set Snail

8,6 (22 reviews)
€ 2,29 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.