iKITT alleen vandaag gratis te downloaden

Redactie
4 januari 2010, 17:08
1 min leestijd
iKITT alleen vandaag gratis te downloaden

Op de vierde dag van de AppEvent actie is – na Python, KookJIJ, en Elevens Gems – de retro applicatie iKITT te downloaden. Aanleiding van al deze gratis applicaties is de actie op AppEvent.com, zij proberen Nederlandse en Vlaamse ontwikkelaars in de aandacht te brengen door tot 16 januari elke dag een betaalde applicatie gratis beschikbaar te maken.

iKITT is zoals gezegt een retro applicatie: Je kunt 24  KITT sound effects beluisteren, en door je iPhone in de verticale mode te houden kun je ook je snelheid, hoogte, en richting waarnemen op een traditioneel dashboard. De grote kracht van deze applicatie is het design: Alles is heel authentiek en op elk detail is gelet; iedereen zal denken dat je een mini KITT dashboard in handen hebt.

Tot nu toe zijn alle applicaties die een dag gratis aangeboden zijn een groot succes: Elke applicatie heeft de top-lijsten van gratis applicaties in Nederland gehaald. De applicatie KookJIJ haalde zelfs de tweede plek in de top 25 van gratis applicaties in Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Download iKITT alleen vandaag gratis in de App Store

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's