Ikea catalogus als iPhone applicatie

Redactie
9 november 2009, 18:41
1 min leestijd
Ikea catalogus als iPhone applicatie

Ikea is bezig met een interactieve catalogus voor de iPhone. Dit kunnen we concluderen omdat we de Spaanse catalogus van 2010 in de App Store hebben gevonden. De applicatie wordt waarschijnlijk door Ikea uitgebracht om de exemplaren van papier terug te brengen. Het is nog niet duidelijk of Ikea door de lancering van de mobiele catalogus ook echt minder catalogussen gaat drukken, want het lijkt er niet op dat Ikea gaat registreren wie de mobiele catalogus download en wie niet.

De applicatie bevat 2 hoofdonderdelen:

  • Coloca tu Mueble: Een mobiele catalogus van het jaar 2010. Als je een meubel gevonden hebt, kan je een camera openen en het product virtueel in je kamer zetten.
  • Descubre tu Estilo: Een vragenreeks waarbij je telkens moet kiezen uit één van de twee afgebeelde meubels. Aan het einde van de test denkt Ikea precies te weten wat je smaak is, waardoor ze allerlei meubelen kunnen adviseren.

Het is nog niet bekend wanneer de Nederlandse versie van de applicatie komt. Tot die tijd zullen we het dus moeten doen met de Spaanse versie van de applicatie. Deze versie is gratis te downloaden uit de Nederlandse App Store.

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Lifestyle
Spotlights: Camera, Ikea

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's