IKEA brengt officiële iPhone-app uit

Wouter Nijsen
1 mei 2013, 18:12
1 min leestijd
IKEA brengt officiële iPhone-app uit

De Zweedse interieurgrootmacht IKEA heeft vandaag zijn officiële iPhone-app in de App Store uitgebracht. Met de IKEA-app kun je informatie over de producten en winkels bekijken en een boodschappenlijstje samenstellen.

IKEA heeft een lange tijd gewacht met het uitbrengen van een officiële app. Omdat de website geheel voor mobiel is geoptimaliseerd en alle IKEA-vestigingen over gratis wifi beschikken, heeft de Zweedse keten eindelijk zijn app gelanceerd.

IKEA: nog geen webshop

mzl.cdydlmcl.320x480-75Naast ondersteuning voor de iPhone 5 is de IKEA-app ook voorzien van handige informatie voor zijn klanten. Zo kun je verschillende soorten productinformatie (prijzen, afmetingen, kleuren etcetera), winkelinformatie (openingstijden, adressen, routes, plattegronden) en de laatste nieuwtjes en aanbiedingen bekijken. Een handige functie van de app is een overzicht van de voorraden per artikel: zo weet je altijd of jouw gewenste product in de betreffende vestiging op voorraad is. Ook het maken van een boodschappenlijstje behoort tot de mogelijkheden.

Helaas beschikt de app niet over een ingebouwde webshop. Dat is niet geheel onverwacht: met de huidige website van IKEA is het nog steeds niet mogelijk om producten online te bestellen. IKEA werkt op dit moment wel aan een Nederlandse webshop waar je de meest populaire producten kunt bestellen. Of die functie binnenkort ook in de app gaat komen, blijft onduidelijk.

Lees verder na de advertentie.

De officiële app van IKEA is gratis in de App Store te downloaden.

[appimg 508738026]

Categorieën: Gratis, Lifestyle
Spotlight: Ikea

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's