Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

IKEA brengt nieuwe app uit: 3 verbeteringen op een rij

Michel van 't Klaphek
6 juli 2019, 13:11
2 min leestijd
IKEA brengt nieuwe app uit: 3 verbeteringen op een rij
IKEA

IKEA

Gratis

Reviewscore

7,5

Iedereens favoriete woonwinkel heeft haar app vernieuwd. De nieuwe applicatie informeert en inspireert je op een gemakkelijke manier. De nieuwe app rolt vanaf nu uit.

Lees verder na de advertentie.

IKEA brengt nieuwe app uit: dit moet je weten

IKEA heeft haar app in een nieuw jasje gestoken en samen met Frankrijk zijn wij de eersten die ermee aan de slag kunnen. De applicatie is helemaal opnieuw ontworpen met drie pijlers in het achterhoofd: inspireren, informeren en gemak.

1. Inspireren

Veel mensen doen zo nu en dan een ‘dagje IKEA’ en dankzij de app kun je dit nu ook virtueel doen. Net als op de website probeert men je te inspireren met leuke woontips, interessante meubelsamenstellingen en verrassende combinaties.

IKEA App vernieuwd 2

Ook de zoekfunctie is een stuk sneller en slimmer en doet daardoor betere suggesties. Bovendien kun je aan de hand van filters gemakkelijk zoeken op productgroepen, zoals spullen voor in de badkamer of juist keukenaccessoires.

2. Informeren

Zodra je een leuke bank, kast of stoel hebt gevonden tik je het product aan, waarna je het product direct kunt vergelijken met alternatieven. Ook geven de reviews, die door andere klanten zijn geschreven, aan hoe goed het matras nou daadwerkelijk ligt, of hoe stevig de hoekbank is. Foto’s staan centraal in de app.

3. Gemak

Ben je eruit? Dan kun je vanaf nu gemakkelijk in de IKEA-app aankopen doen. Betalen kan met iDeal, creditcard of achteraf. Bij de bezorgkosten wordt rekening gehouden met je woonverdieping en de producten die je hebt besteld.

Al met al is dit een hele verbetering, want in de vorige versie kon je alleen een boodschappenlijstje samenstellen. Hierna moest je de producten alsnog in de winkel zoeken. Vanaf nu wordt dit kooplijstje overigens gesynchroniseerd met de versie van de website.

Downloaden

De nieuwe IKEA-app rolt momenteel uit voor iOS. Omdat het om een gefaseerde update gaat, kan het enkele dagen duren voordat je de software binnen hebt. De oude app wordt vanzelf omgezet in de nieuwe versie.

IKEA

Inter IKEA Systems B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen