iFeestdagen app voor de iPhone met handig overzicht vrije dagen

Redactie
27 december 2012, 7:28
1 min leestijd
iFeestdagen app voor de iPhone met handig overzicht vrije dagen

De applicatie iFeestdagen biedt een handig overzicht van alle feestdagen en religieuze dagen. Op je iPhone kun je voor de jaren 2013, 2014 en 2015 de nationale feestdagen vinden, maar bijvoorbeeld ook de schoolvakanties.

Feestdagen

Via de app iFeestdagen op je iPhone kom je erachter wanneer je een vrije dag hebt in de komende jaren. Niet alleen de christelijke feestdagen worden in de app vermeld, maar ook de islamitische, joodse, boeddhistische en andere religieuze feesten zijn te vinden. Verder vind je er handige informatie over onder meer de betaaldagen van de huurtoeslag, kinderbijslag en studiefinanciering. Per regio worden de schoolvakanties getoond en als je geïnteresseerd bent in het koninklijk huis, dan kun je ook de verjaardagen van de koninklijke familie bijhouden.

Gratis en betaalde versie

De gratis versie van de app iFeestdagen is voorzien van reclame en beschikt niet over alle functies, die de betaalde variant van de applicatie wel heeft. Informatie over feestdagen kun je delen via Facebook of Twitter. Overigens houdt het niet op bij de vermelding van nationale feestdagen en religieuze feesten. Je kunt namelijk ook precies zien wanneer het weer secretaressedag is of op welke datum in 2013 tot en met 2015 Moederdag valt.

Lees verder na de advertentie.

De betaalde variant van iFeestdagen is voor 0,89 euro te installeren op je iPhone.

Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's