iDashboard: Dashboard voor de iPhone

Redactie
18 oktober 2009, 22:29
1 min leestijd
iDashboard: Dashboard voor de iPhone

De laatste tijd verschijnen er steeds meer nuttige modificaties voor de iPhone. Eerder vandaag schreven we over Orbit, een modificatie die exposé van de Mac naar de iPhone haalt. Een andere handige functie op een Mac is Dashboard. Op je Dashboard kan je kleine widgets  installeren, zoals bijvoorbeeld een klok en een rekenmachine. De modificatie iDashboard haalt deze functie naar de iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment is iDashboard nog volop in ontwikkeling, maar toch kan je al gebruik maken van de eerste versie. Door de repo “http://repo.beyouriphone.com/” toe te voegen in Cydia, en vervolgens te zoeken naar iDashboard, kan je de software installeren. Om vervolgens je Dashboard te activeren, zal je iDashboard moeten activeren in winterboard. Als je dit gedaan hebt, staat er een icoontje met de naam Dashboard op je springboard.

Om je dashboard te openen geef je een tik op het icoontje “Dashboard”. Over je springboard zal een doorzichtige zwarte laag verschijnen, met daarop de widgets van je dashboard. Deze widgets kan je verplaatsen en verwijderen. Op dit moment zijn er zeer weinig widgets, maar in de toekomst zullen er veel meer widgets verkrijgbaar zijn.

Bron: iPhon.fr

Spotlight: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's