Placeholder
Redactie

Je bent in de binnenlanden van Madagaskar en je wilt een fiets huren. Wat zeg je dan? Als je een iPhone hebt helemaal niks. Niks? Nee, je laat gewoon het plaatje zien van een fiets dat in het plaatjeswoordenboek ICOON staat.

Woordenboek voor iPhone
Welke taal ze in verweggiestan ook spreken, plaatjes begrijpt iedereen. Daarom zijn de ICOON plaatjeswoordenboeken de meest universele die er zijn. Ze staan niet voor niets al jaren op de inpaklijstjes van wereldreizigers. De handige boekjes zijn ook vertaald in een app voor je iPhone die je voor € 0,79 van de app store downloadt. Hiervoor krijg je 12 duidelijke en logische categorieën (in verschillende talen) en 2000 plaatjes die bij de meest voorkomende vragen van reizigers passen.

Eenvoudig in gebruik
ICOON op je iPhone heeft geen uitleg nodig. Na installatie kies je in de taal die je het beste spreekt de categorie die je nodig hebt: kleding, gezondheid, geld, hygiëne, vrije tijd enz. Je krigt het plaatjesoverzicht en klikt op het plaatje waarvan je de vergroting nodig hebt. Dat is alles. Zeker weten dat je ook in Madagaskar zo op de fiets zit.

Bekijk ICOON op Itunes

<p></p>

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.