iChatr: Chatroulette-applicatie voor de iPhone 4

Redactie
10 juli 2010, 12:42
1 min leestijd
iChatr: Chatroulette-applicatie voor de iPhone 4

Chatroulette is de afgelopen maanden een begrip geworden op het internet. Bijna iedereen kent het concept: Chatten met wildvreemden terwijl je webcam aanstaat. De officiële website trekt elke dag honderdduizenden bezoekers. iOS-ontwikkelaars willen hier natuurlijk een graantje van meepikken. De onofficiële  chatroulette-applicatie ‘iChatr’ is hier een voorbeeld van.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 4

De iPhone 4 heeft een camera aan de voorzijde van de iPhone. Dit maakt videobellen en videochatten mogelijk. Hierdoor is het dus ook mogelijk om een soort Chatroulette te ontwikkelen voor deze iPhones. Deze kans heeft het bedrijf SKJM met beide handen aangepakt. Ze hebben gisteren hun applicatie ‘iChatr’ in de App Store gezet.

Met iChatr krijg je automatisch willekeurige gesprekspartners in beeld. Deze personen hebben allemaal een iPhone 4 met dezelfde applicatie. Je kan ze zien en horen via je iPhone 4. Het is wel belangrijk dat je de beschikking hebt over een Wifi-verbinding, want de applicatie werkt niet als je probeert te chatten met een mobiele verbinding.

Spotlight: Camera

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's